Prikazovanje 1–12 od 30 rezultatov

Dekorativni podstavek mali

8,99 
Ta preprost kos je nepogrešljiv v vsaki kuhinji,a hkrati primeren  tudi za darilo saj je narejen z veliko truda in natančnosti.Privoščite ga sebi ali najdražjim in ga občudujte vsak dan!

Dekorativni podstavek veliki

9,99 
Ta preprost kos je nepogrešljiv v vsaki kuhinji,a hkrati primeren  tudi za darilo saj je narejen z veliko truda in natančnosti.Privoščite ga sebi ali najdražjim in ga občudujte vsak dan!

Deska – ČAR GOZDA

11,99 
Če iščete nekaj posebnega kar bo izstopalo, je ta deska iz 5-ih vrst lesa pravi naslov za vas pa naj bo to darilo, ali dopolnitev vaše osebne zbirke!

Deska – HRAST

29,99 
Privoščite sebi in svojim najdražjim le najboljše iz naših gozdov. Deska iz hrasta je nedvomno prava izbira!

Deska riba-BUKEV

12,99 
Privoščite sebi in svojim najdražjim izjemen kos slovenskega lesa. Z našo desko v obliki ribe ne morete zgrešiti, tako za darilo kot za vašo,vsakodnevno uporabo!

Deska z ročajem-JESEN

17,99 
Lesena mojstrovina izpod rok izkušenih rokodelcev, namenjena vam in vašim najdražjim!

Deska z ročajem-OREH

18,99 
Privoščite sebi in svojim najdražjim izjemen kos slovenskega lesa. Z našo desko iz  oreha ne morete zgrešiti, tako za darilo kot za vašo,vsakodnevno uporabo!

Deska-KLASIK BUKEV

4,99 5,99 
Deska iz lesa bukve. Narejena iz prvovrstnega lesa,skrbno obdelanega in naravno sušenega. Čiščenje deske je priporočljivo, samo z vlažno krpo. 

deska-KLASIK JAVOR

7,99 8,99 
Deska-klasična je primerna za vsakogar in vsako priložnost!

Gajbica za kruh

12,99 
Edinstvena posodica za kruh,narejena iz zračno sušenega smrekovega lesa. Izdelana v Sloveniji.

Kladivo

5,99 
Kladivo je izdelano iz Slovenskega lesa,izpod rok domačih mojstrovalcev iz Ribniške doline.Drevesna vrsta je Javor,zračno suh.Kladivo se uporablja za pripravo zrezkov,in drugih različnih jedi. Z nakupom tega izdelka ne dobite le kladiva,ampak tudi košček starodavne obrti in hkrati podpirate Slovensko ekonomijo in ohranjanje domačih delovnih mest.

Kladivo-češnja

7,99 
Izdelek iz lesa češnje Slovenskega porekla,ki nam bo vedno pričaral pridih nostalgije. Prav posebno domačnost pa doživimo z izdelki , ki jih lahko uporabljamo kot kuhinjske in gospodinjske pripomočke.Eden izmed njih je prav gotovo leseno kladivo za meso z obojestranskim okovjem, ki je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji. Z njim bo pripravljanje zrezkov postalo užitek.Premazan je z naravnim oljem  za les kar omogoča dolgotrajno obstojnost kladiva in enostavno čiščenje.Z nakupom tega izdelka ne dobite le kladiva,ampak tudi košček starodavne obrti in hkrati podpirate Slovensko ekonomijo in ohranjanje domačih delovnih mest.